perjantai 18. tammikuuta 2013

Päk in pisnes!

Hyvää Uutta Vuotta Sinulle! :)

Vuosi 2013 on startannut jo aikaa sitten käyntiin, enkä oo kertaakaan tänne mitään kirjoittanut.. Shame on me! >:|
Mutta kun on vaan ollut niiiiin kiire (joojoo seliseli). Mut siis oikeesti on.. Sillon joulun aikaan aloitin 3viikon "työputken" vanhainkodissa ja lisäksi uuden vuoden aaton jälkeen jatkoin taas harjoitteluakin kehitysvammaisten asumisyksikössä, eli töitä tuli tehtyy aika reippaasti, monet päivät oli 14tuntisia, ni eipä siinä enään paljon muuta ehikkään...

No mutta, nyt se on taas taakse jäänyttä aikaa. Harjoittelu päättyi ja työt vanhainkodissakin loppui tältä erää (harmi, sillä tykkään olla molemmis paikois), sijaisuuksia odotellessa. Eilen ja tänään tein pari sijaisuutta eskarissa, missä olin harjottelussa syksyllä, ja voi vitsit! Oli niiin mukavata! :) Pitkästä aikaa nähhä niitä lapsukaisia <3 Eli uusia sijaisuuksia sieltäkin ootellessa :) 

Tässä töiden lomassa oon kuitenkin ehtinyt äitini kanssa hurahtaa virkattuihin mattoihin :) Äiti löys Tyttö kylmän maan -blogista yhden ohjeen virkattua mattoa varten joka vaikutti kivalle. Tulostin ohjeet äitille ja itelleni, ja testasin ohjetta villalangalla, sillä virkkaus ei ole kovinkaan tuttua miulle, vaikkakin siitä tykkään. Noh, ainakin neljä ekaa riviä sujui langalla ongelmitta, ja äitikin sai vahvistusta siihen, että osaisi maton tehä (tuntui olevan hirrrmu epävarma itestään, vaikka on ennenkin jotain mattoja virkkaillut). No mutta, siitä ohjeesta intoutuessani menin ja ostin maton kuteita! :D Nyt oottaa 2-3kg kuteita ja kouku tekijää.. :) Siitä varmaankin lisää toisena päivänä :)

Mutta!! Tärkein asia!! 
Kiitos kaikille kävijöilleni ja lukioilleni! <3 Kävijämäärä on tällä hetkellä 1153, WAU! :) En ois uskonu sillon kun tän blogin loin, että tuollasia lukemia juhlittais :) KIITOS!

Ja mitäs mie puhuinkaan sillon aikaisemmin siitä, että jos tuhat kävijää menee, niin tapahtuu? Kommer du ihåg? Muistuuko mieleen? 
No miehän lupailin jotain arvontaa?! YEP! Ja lupaus pitää!
Arvonnan ohjeet lisään tuota pikaa erillisenä kirjoituksena etusivulle, osallitu ihmeessä! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti