keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Avaimia ja syvällistä löpinää.

Voi onnenpäivää! <3 Eilen tilasin netistä itelleni hemmottelulahjan.. Digijärkkäriini uuden objektiivin (: Ja se saapui jo tänään! Wiii, kuinka nopeeta! <3 Ja miten ihana tapa herätä, kun posteljooni hakkaa ulko-ovea (ovikello ei toimi) ja tuo heti seuraavana päivänä eilisen päivän tilauksen :) Mutta ikävämpi homma oli taas se, etten ehtinyt siihen perehtyä kun töihin oli lähdettävä ;/ No mutta, miul on viikonloppuna (toivottavasti) aikaa kuvailla ja testailla :) So HaPPy ! 

Eilettäin tilailun lisäksi ehin tehhä kaks kaulakorua ja yhen käsikorun. Kaulakoruissa oli nyt näköjään avain-teema ;) 

hän keltaseen kaulakoruun oisin tahtonu roikkumaan jonkun ristin, tuli mieleen jotenkin rukousnauha. Mutta miulla ei oo yhtään ristiä! En viittiny omaa rippiristiäni laittaa.... Jos joku tietää jonkun paikan, mistä voisi tilata kauniita ristejä, sen kertokoon? Mie oon löytäny vaan joko tosi kalliita tai ei-niin-hienoja ristejä.. Mutta kerta ei ollut ristiä, laitoin nätin avaimen koristeeksi :) Helmet on maalattuja lasihelmiä.   



Tämä toinen kaulakoru on tehty harmaan eri sävyisistä lasisista helmiäishelmistä ja siinäkin killuu nätti avain koristeena :) 


Käsikorussa on mustaa ja kahta hopeanväristä ketjua, paksuna ja ohuena. Koru ei ihan pääse kuvassa oikeuksii, kädessä näyttää miun mielestä tosi kivalle, kun värit vähän sekoittuu keskenään. Vähän sellinen rock- henkisempi (?) Aion tehä samantapaisia koruja lisää, kun mie ainakin tykkään noista ketjuista kovasti :) 


Vielä haluisin sanoo sellasta, mikä on nyt ollut mielessä muutaman päivän.. Että ihmiset, olkaa toisillenne ystäviä ja huolehtikaa toisistanne. Jos näette, että jollakin on ongelmia, vaikeuksia tai murheita, auttakaa häntä. Yrittäkää olla tukena ja lähellä mahdollisuuksien mukaan. Toivon siis, että kaikki kenen lähellä on ihminen, jonka kokee olevan epätasapainoinen tai minkäänlaisissa ongelmissa, yrittäisi auttaa ja kannustaa henkilöä kohti parempaa tulevaa. Vastoinkäymisiä tulee varmasti kaikille, mutta kaikesta voidaan selviä, kunhan on joku keneen luottaa ja turvautua. Oli ongelma sitten henkinen, fyysinen, psyykkinen tai vaikka riippuvaisuus. 


Meniköhän tää nyt liian syvälliseks? Anteeks jos jotain kävi ahistaa, mutta tällästä miulla on nyt ollut vaan mielessä.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti