tiistai 18. joulukuuta 2012

Valokuvailusta.

Mie ja hyvä ystäväni Henna ollaan moooonta vuotta harrastettu yhdessä ja erikseen valokuvaamista. Aikoinaan teinivuosina kuvattiin ihan perus filmikameroilla, sitten siirryttiin digikameroihin ja nyt ollaan siirrytti digijärkkäreihin. Vuodet vierii ja kamerat kehittyy mut kuvanlaatu säilyy ennallaan ;) 

Silloin kuin asuin vielä Imatralla, kävimme toisinaan pyöräilylenkeillä kuvailemassa, mitä nyt milloinkin. Myöhemmin kun ikää tuli lisää, ajeltiin autolla paikasta a paikkaan ö ja kuvailtiin taas vähän lisää niitä-näitä. Nyt kun asun Porvoossa ja Henna Imatralla, on yhteiset kuvaus-sessiomme luonnollisesti vähentyneet. 90% kerroista, kun nykyisin Imatralla näemme, on molemmilla kamerat sidottu vyöllä auton takapenkille kun kurvaamme pitkin Imatran raitteja autolla pilistellen ja samalla kiinnostavia kuvauskohteita metsästäen. Mutta nykyisin näemme suhteellisen harvoin, joten monestikkaan emme ehdi kuvailemaan kovinkaan paljon, kun on niin paljon kuulumisia ym. vaihdettavana.

Nykyisin kuvaaminen jää siis yhdessä melko vähäiseksi, mutta molemmat kuvaamme itseksemme melko paljon. Kuvia jaamme toisillemme mm. feisbuukissa, jolloin molemmat näkee toisensa otoksia :) Ja se on miusta tosi mukavaa! Sillä valokuvaus on meidän molempien mielenkiinnon kohde ja on kiva nähdä toisen otoksia.

Ai miksi mie tästä höpötän?! No siksi kun nyt ystäväni on tehnyt nettiin omat kuvailusivut, missä on näkysällä hänen otoksiaan. Suosittelen siis, että käyt kurkkaamassa Hennan otoksia täällä! 

Jonakin päivänä mie myös laitan blogiini valokuvia joita oon ottanut, jotta esimerkiksi Hennan on helpompi seurata mitä mie oikein kameran kanssa touhuilen ;) 
Mutta sitä ennen mie lähen nukkumaan, jotta jaksan huomenna töiden jälkeen ajaa Imatralle ja toivottavasti pääsen reissun aikana kuvailemaan Hennan pientä vauvvellia! <3

Mukavaa Joulun odotusta! 
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti