sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Killutinketjuja.

Mies palasi kotia koulutusreissultaan ja ehkä palautti ainakin osan ajatuksistani takasin.. :) Sillä tuntui paljon helpommalta työstää koruja ja tähänhän ei siis vaikuttanut se, että posti toi pitkään odottamani helmisatsin.. ;

Viikonlopun aikana väsäilin pari käsikorua ja pari kaulakorua käyttämällä papuketjua, mii luv papuketju <3 miusta se on niin nättiä jotenkii (: 

Ensimmäinen kaulakoru syntyi ihan vain ajatuksesta "violetti". Tulleessa helmisatsissa oli ensimmäiset violetit helmeni, ja voih kun ne oli kauniita! Ihailin niitä kauan ja pyysi miestäkin tulemaan kattomaa kuinka kauniita ne on! No, senhän tietää kuinka kovasti hän yhtyi tähän miun riemuun... Korusta tuli toooosi pitkä. Miulla kävi pieni laskuvirhe mitan kanssa ja siitä tuli tuplaten melkeen se mitä olin suunnitellut.. :P Ihmettelinkin jossakin vaiheessa, miten tässä kestää niin kauan, että tää valmistuu (lue: usea tunti). Mutta ei hätiämitiä! Sillä nyt korusta tuli "monitoimikoru" : sitä voi pitää kaulassa kaksinkerroin, kolminkerroin tai moninkerroin ranteesa! (tietysti voihan sitä pitää ihan yksinkerroinkin kaulassa mikäli tykkää, että koru roikkuu polvissa asti..)

Kuvasin korun pöytää vasten ja hitto, että on vaikeaa saaha hyvää kuvaa noin moninkertaisesta korusta! Eli anteeksi kun koru näyttää ihan höntiltä kuvassa. Mutta onneksi toiseen kuvaan sain innokkaan apulaisen esittelemään korua arvokkaasti..





Toinen kaulakoru syntyi kuvasta, jonka näin korukuvastossa, jonka olin saanut perjantaina jumppasalini erikoistapahtumasta. Tässä linkki kuvastoon ja sivulle, jossa koru on. 
Ja tässä miun versio korusta: 



Samaisessa kuvastossa oli myös kaunis käsikoru, jollaisen olin ajatellut jo aiemmin tehdä mutta nyt sitten inspiroiduin lisää sen tekemiseen. Linkki kuvastoon sivulle, jossa koru on. Itse halusin tehdä korut kahdesta eri paksuisesta ketjusta.
Tässä miun versiot: 

Musta ketju.

Erilaisia koristeita roikkumassa mm. Svarovski kristallisydän.

  
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti