torstai 1. marraskuuta 2012

(Perus)korviksia ja vähän muutakin..

Eilen ja tänään oon värkänny paljon (perus)korviksia. Pää on ollut jotenkin ihan tyhjä pari päivää, ni en oo saanu oikein muuta aikaseks.. Mikä lie tyhjentäny pään? Veiköhän mies miun aivot matkassa ku lähti maanantaina viideks päiväks kurssille Hyvinkääälle.. No, jospa huomenna taas ajatus kulkee ku se tuo ne (toivottavasti) sit takasin.

Tuntuu et tää viikko on jotenkin vaikee, ei jaksais iltasin lähtee kouluun eikä aamulla herätä jumpalle, tekis mieli vaan olla rauhassa ja tehhä koruja (vaikka ne idikset on nyt kateissa).. Liekkö joku syysmasis? Vai ootanko vaan ens viikkoo, sillä sillon mennää rakkaan ystäväni kanssa stadiin hemmottelee itteemme kasvohoidoilla ja sitä oon todella kauan odottanut! Kesästä asti vissiin, ni nyt viimenen viikko on menny niiiin hitaasti. No jospa tää tästä vilkastuu :) Sillä huomenna lähen ekaa kertaa töihin toiseen saman ketjun kauppaan, kun missä normaalisti olen, mutta tänne Porvooseen ja ihan eri osastollekki kun normaalisti oon! Jänskää :)

No mut jorinat sikseen, anteeks.. Tässä eilisen ja tän päivän tähän astiset aikaansaannokset.


Tein helmiäiskorvikset pronssin kera kun aattelin et ne vois sopia aiemmin tehdyn käsikorun kanssa.



Hopeoidut avain&lukko korvikset.


Hopeoidut pitsipallo korvikset.



Vihiriää.



Turkoosia.
 
Turkoosia & vihiriää käsikoru.

Nämä mie aattelin antaa miun äitille, koska hän toivoi jotain tälläistä killutinkorua ja hän pitää vihreästä hirmusesti koruissa.


 
Mehiläinen.

Mustia pampuloita.

Musta rypäleterttu ja pitkulaisia.

Mustia helmiä savun väristen särmikkäinen kanssa sekä hopeoitu sydän. Käsikoru ja kaulakoru.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti