sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Nelli ja Peppi.

Viikonloppu alkaa olemaan taas lopuillaan.. Ja nopeestihan se onkin jälleen mennyt töitä tehdessä ja vähän kaupoillakin kierrellessä. Onneksi oon ehtinyt vähän koruihin paneutua :) Tänään tuntui, että ideoita riittäisi kovasti, mutta eipä tässä nyt kaikkea ehi tekemään kun vuokrattu leffakin pitäs alkaa kattomaan :)

Tää viikonloppu on kyl ollu tosi mukava! Oon ollut aamuvuorossa pe ja la töissä (päässy 11 ja 12) ni on ehtinyt sit viel tekee vaik mitä! Kuten virittää jouluvaloi pihalle uusiin ihaniin lyhtyihin (!) sekä myös sisälle maljakkoon, Jumbossa on kierrelty ja RAY:n sponssaamana (pelikoneen voittorahat siis) syöty hyvin ravintolassa pitkän kaavan mukaan, koruja on värkätty ja leffa katottu + kohta viel toinen leffa. Ja kaiken lisäks oon saanu nukkuukki paljon! Siitä huolimatta että on pitäny herätä viideltä ylös parina aamuna :) <3 Nooo, huomenna se ihanuus taas loppuu ku pitää illal lähtee nököttää koulun penkkiin :/ Mut se on huomen ja tänään on tänään! :)

Pakko laittaa kyl fiiliksen vuoks kuvii niist lyhdyistkii tänne :) 


Kahdessa korussa miulla oli ideana Nelli ja Peppi. Koruissa heidän turkkinsa värit siis ( + Peppi-korussa nenän väri huomioitu! Nellillä se ei eroo muusta väristä :) ). Lisäksi oon tehnyt viikonlopun aikana korusetin mustasta ketjusta ja mustista helmistä. Myös yksi enkeli- koriste on syntynyt ja sininen käsikoru. Ennen sinisen käsikorun tekoa ajattelin Muumeja :D Mutta en nyt tiä muistuttaaks se niitä vai ei mutta siitä se lähti.. 

Peppi- koru.

Nelli- koru.







Tälläistä tällä kertaa, nyt mie lähen leffan pariin! :) 
  

2 kommenttia:

  1. nää on kyl kivoi :) etenki tän viimesessä kuvassa olevat korut. ootko jo kaupan ne jollee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Nää korut on vielä vailla käyttäjää ;)

      Poista