tiistai 6. marraskuuta 2012

Parit avaimenperät toivomuksesta.

Tänään on se päivä! Siis se mistä puhuin tuossa pari viestiä aiemmin.. Eli mennään vihdoin ja viimein ystäväni kanssa kasvohoitoon! Wuhuu! Kerrottakoon siis, että oon odottanut sitä toooosi kauan ja tää on miun ihka eka kasvohoito ikinä! :O Joten odotukset on aika korkeella :D Sieltä hoidostahan lähden kauniimpana kuin koskaan pois... tai sitten naama turvoksissa ja punaisena.. No anyway JEE, kohta sinne :)

Mut sitä ennen aattelin näyttää  mitä eilen tein.. Eilen kaks koulukaveria tuli meille tekemään yhtä ryhmätyötä ja oltiin sovittu, että katsotaan sitten miun koruja ja helmiä mutta ensin työ sitten huvi! Liekkö tuo ollu meijän kannustin mut saatiin ryhmätyö ihan tosi nopeesti valmiiks ja sitten ihanuuksien kimppuun :P Uskon, et meis kaikis asuu PikkuHanna tai PikkuSuvi (nimi muutettu :D ) kun molemmat tytöt oli kans ihan innoissaan helmien paljoudesta ja niiden kauniista väreistä :) Mut nehän on kauniita! Kun ne kiiltelee ja loistaa ja värit helmeilee ja ... 

No mutta.. Toinen kavereistani tykästyi miun aiemmin tekemiin "lukko&sen avain"- korviksiin ja halusi ne itselleen. Hän on myös jo tovin etsinyt itselleen ja poikakaverilleen yhteisiä avaimenperiä ja nyt hän toivoi, että tekisin samanlaisista avaimista ja lukosta heille avaimenperät. Perien tuli olla simppelit "Ei mitään ylinmääräistä killutinta" oli toivomus. Ketjua ja siihen avain/lukko roikkumaa ja that's it. Mie aattelin, etten laita kuitenkaa ihan vaan pelkkää yhtä ketjua roikkumaan avainrenkaasta ja sitten lukkoa/avainta, vaan laitan ketjun kaksinkerroin kieputtaen, niin siitä tulee vähän näyttävämpi, mutta silti simppeli (plus ehkä kestävämpi?). No tälläsen mie sitten tein, tänään illalla vien näytille, toivotaan että kelpaa :) Kuvassa ei kyllä se ketju pääse oikeuksiinsa.




Toinen kaverini tykästyi tekemiini enkelijuttuihin ja toivoi itselleen oman enkelin hänen avaimiinsa. Annoin hänen valita minkävärisen hamee, siivet ja pään hän haluaisi enkelilleen ja tällainen siitä tuli :)



Ennen kuin tytöt tuli, tein yhden avainnauhan. Siinä jatkui mustalila- teema, sillä noi uudet lilat helmet vaan on niin kauniita :D Kohta pitää alkaa säästellä niitä kun muuten ne loppuu :D No eii, käytettäväksi ne on ostettu! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti